Ενημέρωση: 5 Σεπτεμβρίου 2023

Το Camping Kastri Beach Θα παραμείνει κλειστό

Camping Kastri Beach
Καστρί Πήλιο
Ανακαλύψτε την
ομορφιά του Πηλίου
Ο Ιδανικός προορισμός για
τις διακοπές σας στο Πήλιο
Απολαύστε camping
στο Καστρί Beach

Ανακαλύπτοντας το Πήλιο

Το Πήλιο είναι από τους πιο όμορφους προορισμούς της Ελλάδας και εδώ θα απολαύσετε όμορφες και γαλήνιες διακοπές

Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν προορισμοί όμορφοι και ιδανικοί για ξεκούραση. Το Πήλιο όμως ξεχωρίζει για τη φυσική του ομορφιά που διατηρείται όλο το χρόνο, καθώς και για την άριστη τουριστική υποδομή του.

Ανακαλύπτοντας το Καστρί

Το μικρό παραθαλάσσιο χωριό Καστρί στο Πήλιο, προσφέρεται ιδανικά για διαμονή κατά τη διάρκεια των διακοπών σας

Σε όλο το Πήλιο θα συναντήσετε όμορφα χωριά, παραθαλάσσια και μη που αποτελούν όμορφους προορισμούς διακοπών. Το Νότιο Πήλιο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για διακοπές κοντά στη θάλασσα, κι εδώ θα βρείτε και το πανέμορφο Καστρί.

Ανακαλύψτε τον εαυτό σας

Το Πήλιο είναι προορισμός φυσικής ομορφιάς, ηρεμίας και γαλήνης- ανακαλύψτε τον εαυτό σας σε διακοπές γεμάτες από Πήλιο

Αν αναζητάτε ένα μέρος όπου φεύγοντας μακριά από το θόρυβο και το άγχος της πόλης, θα βρεθείτε σε έναν πανέμορφο προορισμό ηρεμίας και φυσικής ομορφιάς, τότε το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς.

Kastri Beach Κάμπινγκ - Καστρί Πήλιο

Η Χερσόνησος του Πηλίου είναι ο ιδανικός προορισμός για ευχάριστα διαλείμματα από το άγχος της καθημερινότητας και εξορμήσεις στην πανέμορφη φύση που απλώνεται απλόχερα σε όλη την επικράτεια του.

Όπου και να γυρίσει το μάτι, αντικρίζει πανέμορφα τοπία, παραδοσιακά χωριά που εναρμονίζονται στο φυσικό περιβάλλον ενώ το πράσινο της φύσης βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας.

Σε όλη την επικράτεια του Πηλίου απλώνονται γραφικά χωριά όλα χτισμένα με την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική σκαρφαλωμένα σε καταπράσινες πλαγιές ή κοντά σε δαντελωτές ακτές με υπέροχες παραλίες.

Το Πήλιο αποτελεί ιδανικό προορισμό για διακοπές όλο το χρόνο και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις για απολαυστικές στιγμές ηρεμίας, διασκέδασης και χαλάρωσης κοντά στην φύση.

Ο μικρός αλλά γραφικότατος οικισμός Καστρί, βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της χερσονήσου του Πηλίου και απέχει από το Βόλο περίπου 68 χμ. Είναι ένας οικισμός μες υπέροχο φυσικό περιβάλλον και είναι ιδανικός προορισμός για ηρεμία και χαλάρωση κοντά στη φύση.

Εδώ στο Καστρί θα βρείτε το οργανωμένο Camping Καστρί Beach που εξυπηρετεί πολλούς κατασκηνωτές από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Πήλιο. Το κάμπινγκ λειτουργεί από Μάιο μέχρι και Σεπτέμβριο και είναι μια ιδανική πρόταση για διακοπές κοντά στην πανέμορφη φύση του Πηλίου.

Ενημέρωση: 5 Σεπτεμβρίου 2023 - To Camping Καστρί Beach Θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας ενημέρωσης. Ζητούμε συγνώμη για την όποια αναστάτωση.

 

Camping Kastri Beach Pelion Greece

Kastri Beach Κάμπινγκ

Καστρί - Πήλιο

Μιλάμε Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά
Τηλ: ( + 30 ) 24230 71209 / 24230 71360
Τηλ ( Εκτός Σαιζόν ): ( + 30 ) 24230 71107
Κιν: ( + 30 ) 6970 374990
MH.T.E.: 0726Κ200Γ0000400

Πολιτική Απορρήτου | Πολιτική Cookie